Udlejning

Prisfastsættelse, sæsonpriser, krav til udstyr og indretning, prisoptimering.

Jeg har arbejdet med sommerhusudlejing i 5 år i Løkken, Nordjylland, hvor jeg var turistchef. Vi udlejede mere end 100 sommerhuse og ferielejligheder. Derudover har jeg erfaringer i at prissætte fra mit arbejde hos produktchef hos Stena Line Danmark i mere end 3 år.

Mentor

Hjælpe nye iværksættere indenfor turisme med at starte deres turistvirksomhed op.

Alt fra produktudvikling til pris, optimering, markedsføring og salgskanaler. Jeg er registreret som rådgiver i rådgiverbanken hos Vinnuframi, vinnuframi.fo. Dett er det organ, sum støtter erhverv og industri.

Udvikle temapakker, historiefortælling, øge salg i forhold til dit produkt og din service.

Events & udflugter

Vil du gerne give dine ansatte eller dine bedste en ekstraordinær oplevelse?

Jeg kan arrangere og koordinere events og udflugter for jer, skræddersyede arrangementer og udflugter på Færøerne. Musik, kultur, klatring, vandrerture, sejlture, kun jeres fantasi sætter grænserne. Kontakt mig for ideer og arrangementer. 

Konferencer

Vil I gerne holde en konference på Færøerne? Jeg kan arrangere denne for jer i forhold til overnatning, events, prorgram, invitationer, udflugter, mad og mere.

Arranger konferencen på en skonnert eller i en lille landsby på øerne, alt er muligt. Aktiviteter for at inspirere dine deltagere, krydret med kultur, alt er muligt. 

Kontakt mig for idéer og tilbud.

Indkøbskurv
Scroll to Top