Vision

Ansvarsfuld og bæredigtige ture, som ikke efterlader fodspor og som bidrager til den økonomiske værdi i lokalsamfundet med respekt for natur og kultur.

Mission

Rejs sammen med en lokal, rejs som en lokal i små grupper og blend in med naturen og lokalsamfundet på Færøerne, væk fra menneskemængden. Du føler dig som en gæst, som besøger en ven på Færøerne

Go Local

Go Local blev grundlagt i efteråret 2018 af ejeren Oda W. Andreasen, som er født og opvokset på Færøerne. Hun har arbejdet i turisterhvervet i mere end 16 år på Færøerne og i de nordiske lande. Hun har bl.a. erfaringer som produktchef til Norge og Sverige og sum turistchef i Løkken, Danmark.

Oda passion for turisme og kærlighed til hendes Færøerne har bragt hende rundt på alle øerne, så hun kender alle øerne. Hendes fritid er blevet brugt til at rejse rundt på Færøerne hele året.

Mykines har en særlig plads i Odas hjerte, idet hun skrev hovedopgave om bæredygtig turisme på Mykines tilbage i 1997, da hun studerede turisme. Hun arbejdede på Visitfaroeislands i starten af 90erne.

Go Local arrangerer kun ture for små grupper med aldrig mere end 8 personer. Det er vigtigt, at man føler sig som en gæst, som rejser med en lokal på alle ture.

Indkøbskurv
Scroll to Top